fredag, november 02, 2007

Ajaj

Fortfarande hostig och dann. Nu ikväll har jag också fått väldigt ont i halsen. Känner mig jättetjock i halsen och en förkylning imorn eller på söndag är lite väntat nu. =/ Inte helt hallelujamoment inte.

Kollar på VIK-Malmö på TV4Sport. 1-1 står det men VIK visar framfötterna lite mer så det ser bra ut inför andra perioden. =) Tycker att Rocklunda fortfarande ska heta Rocklunda. ABB Arena Nord heter det nu... Hm. Området heter fortfarande Rocklunda iaf så det kommer det fortfarande sägas också. =) Det är tydligen Sveriges äldsta hall. He! Fun fun.

Marcos Baghdatis är min nya favorittennisspelare. Han är ju skitbra och född 1985 som undertecknad själv. Wow! Får ju en att tycka att man borde satsat på nåt mer när man var liten. Fortsatt med tennisen t. ex. Men men. Heja Baghdatis iaf! Semi-final är han i nu, i Masters Series - Paris. =)

Hade en jättemysig kväll hos Patrik igår på vår niomånadersdag. Han hade gjort en jättegod (!!) smörgåstårta som vi mumsade på till ett (eller två) glas vin. Myyys! =) Lite choklad och annat till efterrätt. Tack för en mysig kväll älskling! =)
Han har nu ont i huvet så hoppas han inte också börjar hosta nu, som jag. =/ ...förlåt älskling!

Nu har period två börjar. Heja VIK!!

Inga kommentarer: