söndag, september 02, 2007

Söndag

Jaha då var det söndag kväll och imorn börjar skolan igen. År två minsann. =) År ett gick rätt fort ändå. Nu är det bara 3/4 kvar. Woho!

Inge programmeringskurser alls innan jul tror jag. Har inte så bra koll faktiskt denna termin. IT-rätt, som nämnt förut, börjar imorn iaf, och sen ska vi ha Logik som tredje kurs men de andra två har helt glömts bort =P Kanske lika bra det. Hehe.

Patrik kom över igår. Hade med sig blommor och vin. =) Mysigt bidde det. Köpte film och kollade på dem medan vi åt och mös. Blev en lyckad "månadskväll". =)

Jag köpte mitt skrivbord också. Blev väldigt bra måste jag säga. Blev ljusare i rummet, och det är alltid bra när det är så pass litet! =P Blir ännu bättre när jag kan köpa min hurts till också så får jag ner lite papper och annat i den så det slipper vara på skrivbordet hela tiden. Laddare och kablar och sånt som man vill ha i närheten av datorn kommer också pulas ner. Hoppas IKEA får in den snart. Den är nämligen "slut på lagret". Hm... Nåt att längta till iaf. Det är alltid kul.

Såg en väldigt mysig hund idag. En Bearded collie eller vad de heter. Fluffig och endast fyra och en halv månader. =) Det är Marias jobbarkompis, som tydligen bor i huset bredvid mig förövrigt, som köpt en. De har menat att hälsa på flera gånger och titta på lille valp, men det har inte blivit av, så såg de dem bara så där när de skulle hämta upp mig idag. =) Så då fick ju jag också se lille valp. Jag vill också ha!!! =D

De skulle hämta upp mig för att jag skulle hjälpa dem framkalla lite bilder med zoom och greja så det slutade med att vi åkte till Gränby Centrum och framkallade. En rejäl lunch åtföljdes av det och jag rullade så gott som ner för trapporna från restaurangen. Jag älskar det matstället! *slicka sig om munnen* =) Annars har de egentligen inte hänt så mycket idag. Dammsög, plockade och gjorde rent i badrummet idag. Så en hel makeover för min lägenhet i princip. =D Tog endast en timme. Väldigt skönt var det. Så idag har jag varit rätt produktiv ändå måste jag säga. =) Önskar nästan att det fanns fler rum att städa nu. Hihi. Rensade ut lite sommarkläder också som jag inte kommer behöva ha här i Uppsala längre. De får åka hem till Västerås igen där de får plats! =D Där trivs de säkert bättre. Jag får ju knappt plats med de kläder jag har kvar nu! Hihi, det är kul med mycket kläder dock. =P

Jaja, lite nya bilder kommer jag nu lägga upp i min bilddagbok iaf från idag och igår. Kika in om ni vågar kan och hinner. =)

Inga kommentarer: