söndag, juni 24, 2007

Hemma

Nu är man äntligen hemma igen. "Äntligen" är nog fel ord föresten. Det är så skönt att bo i en lägenhet med flera rum. =P Men hemma är ju alltid hemma, så det är skönt att komma hem. Åkte till Almunge i torsdags kväll iaf, och kom hem för en timme sen ungefär.

Midsommar flöt förbi roligt och bra. Vi åkte jojo mellan Uppsala och Almunge. Hihi. Började med femkamp i Almunge. Jag och Gabbsan kom sist. Killarna skulle ju bli så sura annars. ;) Dåliga förlorare hela bunten. Hihi. Skojigt var det iaf. Måste träna lite fotbollskänsla till nästa år. =D
Sen iväg till Uppsala vid tretiden. Hem till Zäta och company. Åt sill, åt potatis, spelade Guitar Hero och träffade nytt roligt folk. =) Trevligt var det.
Sen hem till Almunge igen vid åttatiden med bussen. Hem till Micke och company (från vilket det är krypavstånd till Patriks dörr) för att äta lite efterrätt, dricka kaffe (bl a) och spela nåt roligt spel som vi tjejer vann mot killarna. De fick tyvärr revansch senare. =/ Avslutade dagen med lite kortspel och en rejäl titt på ett växthus och en häck. Men det är en annan historia. (Den meningen kan misstolkas... gör inte det ;) )

Lördagen blev rejält seg däremot. Gick upp sent, handlade lite, åt lite och fick besök av Zäta, Erik och Zätas ursöta hund Banjo. =) Hihi. Sen en tripp till Faringe för att sen äta och sova. Imorse städade jag lite innan jag blev hämtad av mamma som var i stan och tillbringade resterande dag, fram till nu, hos syrran och de ohängda som bor där. ;) Skön och lugn söndag faktiskt. Fått det lite städat här också nu. Skönt att ha det städat och fint när man vaknar imorn. Ska börja på min hemtenta imorn. Vill absolut inte dra ut på tiden med den. Vill inte ha det hängandes över mig under sommaren. Roligare kan man ha det.

Mindre än två veckor till bröllopet nu. =D Skoj!!

Inga kommentarer: