tisdag, december 23, 2008

Dagen före dopparedagen

Nu är den här. Den mysigaste dagen på året. =)

Jag har nyss tagit ut första plåten med småkakor och ska sätta i nästa efter frukosten. De ser ut att bli riktigt bra.
Sen ska mamma och jag göra lussebullar och cheesecake med saffran =) Skinkas ska fixas också och granen ska kläs i eftermiddag. Vi fuskade med ljusen redan igår kväll. Hihi. Finfin blev den.

Glömde nog skriva igår att vi var på ICA Maxi och handlade igår. Haha! Det är tur att man inte blir stressad lätt. 2 timmar och tio minuter tog det. Men då träffade vi en gammal kompis till mamma och pratade med henne i 25-30 minuter =P Men ändå. Som tur var tyckte vi det var lite mysigt att gå omkring och kolla lite. Kön var lång men gick rätt snabbt ändå också. Naturligtvis glömde vi saffran som alltid dock ;)

Pratade nyss med Patrik och han visste inte riktigt vad han skulle göra idag. Äta jullunch med far sin iaf. Väcktes dock av sin kompis kvart i sju imorse. Han hade glömt att Patrik var ledig =P Tyvärr kunde han inte somna om heller.
Vi har bestämt lägenhet nu förresten. Ojojoj =) Jag är alldeles pirrig. Stort steg. 93an blir det. Ska bara klicka JA på att vi tar den. Senast 28e, så jag har några dar till att älta =P

Kram på er alla! Här är lite bilder från igår:
Knäck
Varm choklad med grädde, kakao och minimarshmallows

2 kommentarer:

Sandra sa...

Åhhh ska ni flytta ihop nu, är allt klart? <3

Anonym sa...

givetvis!:-)