söndag, januari 21, 2007

Höjdskillnad och julkänsla

Idag hände det. Jag har numera några nyanser mörkare hårfärg. =) Blev inte så mörkt som jag ville men det får duga för denna gång. Var ju tvungen att ta lite bilder och Sandra var med och tonade håret på mig (tack darling) så jag tvingade med henne på kort också. Hon tyckte inte om höjdskillnaden på oss så jag sjönk ihop lite för att jämna ut det. ;) Här är korten iaf. =)


Väldigt kul att gå på stan med Sandra idag var det! Vi åt på McDonald's så man kunde få fortsättningen på 'Lois & Clark' genom deras erbjudande. Sandra tog 'Gilmore Girls'. =) Sen gick vi omkring och allmänt kolla på saker. Kläder, kortpriser, hårfärger, krimskrams osv osv. Jag köpte också äntligen en ring som jag vart ute efter och hittade gulliga örhängen som åkte med hem.

Glad nyhet idag: Ding Junhui gick vidare till final imorn i snooker! Woho!

Mamma och jag gick iaf på bio sen på kvällen. =) Casino Royal. Tyckte om när Mads Mickelsen (eller vad han heter) lekte med pokermarkerna. =P Filmen var bra men kändes inte direkt som en Bondfilm får jag väl medge. Introlåten va otroligt bra! Måste in på imdb sen och kolla vad den heter.
När man kom ut ur bion så var det mer snö ute än det var när vi gick in. Alltså två och en halv timme tidigare. Så nu har det blivit jul igen... kändes det som iaf =P Får se när man åker hem imorgon till Uppsala. Kanske bäst att åka på morgonen när det är ljust ute. =/

Ut och åk pulka med er nu! =D

/Evenstar

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var underbart kul att träffa dig idag + att du blev så snygg i håret :) Love you! Kram